Kurser & Workshops

workshop_kurser_collage

white-line
Många upplever att rå mat hjälper dem till mer energi, mindre värk och inflammationer, klarare hy och gladare humör. Hur skulle rawfood kunna påverka dig? Är du nyfiken på att utforska det?

De här workshopkvällarna hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!

Under workshopparna får du lära dig mer om den underbara rawfooden, varför den är bra, och hur du enkelt kan få in den i ditt liv. Vi tillreder allt tillsammans och avslutar såklart kvällen med att provsmaka allt det goda. Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.

Här under hittar du de workshops och kurser som är aktuella just nu. Du anmäler dig enkelt till dem genom att skicka ett mejl till mig på hanna@rawforgood.se. Anmälan är bindande.

white-line


New to Rawfood

Workshop med demonstration
Tisdag 5/2 – 2019, kl 18.30-21.00

Plats: Kafé Station, Östra Rådhusgatan 2C

Är du nybörjare och vill prova rawfood? Då är det här kvällen för dig. Vi lagar enklare recept med bra mellanmål. lättare lunch och frukostar. 

Under den här kvällen lär vi oss baskunskaperna i rawfood. Vi tillreder och provsmakar snacksbollar, smoothies, bovetegröt, chiagröt, och enklare soppor.

Pris: 495:-


Rawfood för oss aktiva

Workshop med demonstration
Torsdag 15/11 – 2018, kl 18.30-21.00

Plats: Café Raw for good, Sveagatan 6

Det här är en kväll för dig som vill lära dig mer om rawfood i kombination med träning. Vad bör vi tänka på när det gäller återhämtning, och hur kan vi maximera träningsresultatet genom att äta rawfood?

Jag delar med mig av mina erfarenheter och kunskaper, och vi lagar rawfoodrecept med fokus på återhämtning och uppladdning inför träning.

Pris: 595:-


Raw desserter och choklad

Onsdag 18/9 – 2019, kl 18.30-21.00

Plats: Raw for Good, brännlandsvägen 56

Den här workshopkvällen inriktar sig främst på rawfoodens läckra desserter och choklad. Råa godsaker går hem hos de allra flesta – stora såväl som små – oavsett vad man äter för mat i övrigt. Det är ljuvligt att kunna äta sött och samtidigt fylla på med näring genom nötter och frön, frukt, bär, kokos och rå choklad.

Under kvällen lär du dig grunderna kring vad rawfood är, de näringsmässiga fördelarna, varför enzymerna är dina bästa kompisar, och inte minst hur den här typen av desserter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med ditt sötsug!

Vi lagar flera sorters raw desserter och choklad, och lär oss tillsammans. Och så äter vi allt det goda, förstås.

Pris: 650:-


Raw Middagsbuffé med Jultema

Tisdag 26/11 – 2019, kl 18.30-21.00

Plats: Kafé Station, Östra rådhusgatan 2C

Den här kvällen lagar vi en Julinspirerad buffé med olika maträtter och efterrätt. Det blir mycket mat så fokus kommer att ligga på tillagning och provsmakning.

Pris: 650:-/person eller 1200:- för 2 personer

workshop_choklad_collage