Kurser & Workshops

workshop_kurser_collage

white-line
Många upplever att rå mat hjälper dem till mer energi, mindre värk och inflammationer, klarare hy och gladare humör. Hur skulle rawfood kunna påverka dig? Är du nyfiken på att utforska det?

De här workshopkvällarna hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!

Under workshopparna får du lära dig mer om den underbara rawfooden, varför den är bra, och hur du enkelt kan få in den i ditt liv. Vi tillreder allt tillsammans och avslutar såklart kvällen med att provsmaka allt det goda. Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.

Här under hittar du de workshops och kurser som är aktuella just nu. Du anmäler dig enkelt till dem genom att skicka ett mejl till mig på hanna@rawforgood.se. Anmälan är bindande.

white-line


Rawfood – Helgkurs

Lördag 12/10-2019 – Söndag 13/10-2019

Plats: The Pink – Scharinska Villan, Storgatan 65

Tid: 9.30-16.30

Under dagarna två får ni njuta av god mat och samtal i vackra spanska salen. Under den här helgkursen lär du dig grunderna för hur du kan anamma den råa livsstilen och bli din egen rawfood-kock.

Mer information finns på www.folkuniversitetet.se/kurser

Arrangeras av Folkuniversitetet i samarbete med Raw for Good och The Pink. För mer information kontakta Ottiliana Rolandsson, verksamhetsledare Folkbildning: ottiliana.rolandsson@folkuniversitetet.se 090-711429

Pris: 1995:-


Rawfood Yoga Retreat

Lördag 5/10-2019, kl 9.30-16.30

Plats: Norrfors Loge, Västra norrfors 160

Denna dag samlas vi för att samla kraft, inspiration och starta nya rutiner i vårt liv där vi behöver förändring.
Genom ett grundande och kraftfullt Kundalini Yoga Pass lär vi oss effekten av att vibrera Mantran Eld andas och hur vi kan stärka vårt centrala nervsystem.
Vi kommer att få lära oss fördelarna med att meditera samt yoga dagligen.
Hari Sant Kaur( Johanna Cederstam) vill dela sin erfarenhet efter 7 år med Yoga i sitt liv och hur det har förändrat sin syn på livet. Hon vill dela verktyg att uppfylla sina drömmar och mål i livet.
Hanna Alperud har en bred kunskap om Raw Food och vill dela med sig av hur hon har lärt känna sin kropp genom att äta Raw diet.
Vi får ta del av hennes resa med Raw Food och lära oss om det nya tillskottet i hennes kost, nämligen en Omega-3 olja,  och varför vi behöver äta Omega-3.
Lära oss om en diet som stöder vår kropp istället för att bryta ned den.

09.30- Samling Cirkel Meditation för att landa samt introduction av varandra.
10-12. Yoga Pass Hari Saunt Kaur “ Body Adjustment To Elevate the Spirit”
12.30 Raw Food Snack Time med Hanna
13.30 Raw Food Lunch samt att äta med Mindfulness- Hur jag äta med intentionen “Food is Medecine”
14.30 “Trygg Rygg” Mjukt Yoga Pass –Massera in Ryggen inifrån
16.00 Avslut med Sacred Circle

Pris: 1895:-


Raw desserter och choklad

Tisdag 31/3 – 2020, kl 18.30-21.00

Plats: Raw for Good, brännlandsvägen 56

Den här workshopkvällen inriktar sig främst på rawfoodens läckra desserter och choklad. Råa godsaker går hem hos de allra flesta – stora såväl som små – oavsett vad man äter för mat i övrigt. Det är ljuvligt att kunna äta sött och samtidigt fylla på med näring genom nötter och frön, frukt, bär, kokos och rå choklad.

Under kvällen lär du dig grunderna kring vad rawfood är, de näringsmässiga fördelarna, varför enzymerna är dina bästa kompisar, och inte minst hur den här typen av desserter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med ditt sötsug!

Vi lagar flera sorters raw desserter och choklad, och lär oss tillsammans. Och så äter vi allt det goda, förstås.

Pris: 650:-


Raw Middagsbuffé med Jultema

Tisdag 26/11 – 2019, kl 18.30-21.00

Plats: Kafé Station, Östra rådhusgatan 2C

Den här kvällen lagar vi en Julinspirerad buffé med olika maträtter och efterrätt. Det blir mycket mat så fokus kommer att ligga på tillagning och provsmakning.

Pris: 650:-/person eller 1200:- för 2 personer

 

workshop_choklad_collage