BESTÄLL ONLINE OCH HÄMTA I BUTIKEN

Kurser & Workshops

Välkommen!

De här workshopkvällarna hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!

Under workshopparna får du lära dig mer om den underbara rawfooden, varför den är bra, och hur du enkelt kan få in den i ditt liv. Vi tillreder allt tillsammans och avslutar såklart kvällen med att provsmaka allt det goda. Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.

Här under hittar du de workshops och kurser som är aktuella just nu. Du anmäler dig enkelt till dem genom att skicka ett mejl till mig på hanna@rawforgood.se. Anmälan är bindande.

Hanna_matverkstan

Rawfood – Helgkurs

Under dagarna två får ni njuta av god mat och samtal i vackra spanska salen. Under den här helgkursen lär du dig grunderna för hur du kan anamma den råa livsstilen och bli din egen rawfood-kock.
Plats: The Pink – Scharinska Villan, Storgatan 65
Tid: 9.30-16.30
Populär

Raw desserter och choklad

Den här workshopkvällen inriktar sig främst på rawfoodens läckra desserter och choklad. Råa godsaker går hem hos de allra flesta – stora såväl som små – oavsett vad man äter för mat i övrigt. Det är ljuvligt att kunna äta sött och samtidigt fylla på med näring genom nötter och frön, frukt, bär, kokos och rå choklad. Under kvällen lär du dig grunderna kring vad rawfood är, de näringsmässiga fördelarna, varför enzymerna är dina bästa kompisar, och inte minst hur den här typen av desserter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med ditt sötsug! Vi lagar flera sorters raw desserter och choklad, och lär oss tillsammans. Och så äter vi allt det goda, förstås.
Plats: Raw for Good, brännlandsvägen 56

Anmäl dig till kurs!

Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter

Håll dig uppdaterad på nyttigheter

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få alltid våra nyheter först!

Trött och orkeslös? Behöver du en nystart? Prova en Raw detox! Få ett färdigt kostupplägg med färdiga menyer för 14-dagar., och 30 minuter personlig coachning ingår via videosamtal. 595:-