BESTÄLL ONLINE OCH HÄMTA I BUTIKEN

Bli återförsäljare

Samarbete med RM Kliniken

Vi har sett hur mycket kosten och kroppsterapin för sig påverkar vår hälsa, därför tror vi att genom att kombinera dessa, kan vi bidra med ett starkare och hållbarare välbefinnande.
 
Genom detta kan jag stolt presentera att jag har inlett ett samarbete med RM kliniken, som ger mig möjligheten att förverkliga detta.
Nu erbjuder jag även kostrådgivning hos dem.
 
Läs mer på: www.rmkliniken.se

Rawfoodbakverk ligger i tiden!

Rawfoodbakverk ligger i tiden och är allt mer efterfrågade – inte bara bland allergiker, diabetiker och veganer, utan även bland hälsomedvetna generellt. I Stockholm, Malmö, Göteborg och andra större städer söderut är utbudet stort, självklart och med god försäljning. Nu är det dags för Umeå! Mina bakverk är ekologiska, handgjorda, med rika smaker och av hög kvalitet.

Just nu finns de på:

Kanske är det er tur härnäst? Kontakta mig på hanna@rawforgood.se för mer information, prisuppgifter och kanske rentav ett provsmakarmöte?

Håll dig uppdaterad på nyttigheter

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få alltid våra nyheter först!

Trött och orkeslös? Behöver du en nystart? Prova en Raw detox! Få ett färdigt kostupplägg med färdiga menyer för 14-dagar., och 30 minuter personlig coachning ingår via videosamtal. 595:-